godis

I fredags vart det nötter och mörk choklad och ikväll detta, känner att det är väldigt bra alternativ faktiskt :) Tycker det är svårt i skolan och när man är ute på saker typ som nu i helgen på Göransson cup, finns ju bara godis och typ ett äpple att köpa. Men annars går det bra! 

<3

20 månader tillsammans med världens bästa kille idag <3

mary kay

Var på Mary Kay party igår hos Anna med mamma. Fick testa produkter och åt grönsaker med dipp som Anna så snällt fixat till mig och mamma eftersom vi inte äter fikabröd. :) 
Valde att köpa fyra produkter från serien jag fick testa på, en rengöring, ansiktsvatten, fukt och en mask. Testade även en mineralfoundation som verkade jättebra men valde att få in rutinen med tvätt först så får sminket komma sen haha. 
Sen jag sommarjobbade på Sibylla i somras så vart min hy inge bra alls, fullt med porer. Det har förbättras men det är fortfarande mycket kvar så hoppas det här kommer funka nu!



1 vecka

Då var det onsdag och en vecka är nu avklarad på utmaningen! Åt ju som sagt 5 bilar igår på skoluppgiften men annars har jag hållt mig och det har gått förvånansvärt bra. Har inte haft nå enorma sötsuget, mest att jag är sugen på saker på eftermiddagen tex. men det har nästan aldrig varit godis/läsk mm. Jag är jättenöjd hittills och är redo för att gå in på vecka 2! Tror att den kan bli tuffare men det ska gå bra ändå. 
Efter min "sjukdag" i söndags så får jag jätteont i magen och känner mig konstig i huvudet typ efter varje gång jag äter. Så kan ju inte säga att jag mår så mycket bättre utan godis ;) Nej då tror inte att det har med det att göra men går det inte över snart måste jag åka och kolla upp det. Det håller i sig i typ en timme efter jag har ätit så man är ju inte så sugen på att åka till skolan på mornarna eftersom jag blir så dålig, men vet ju att det går över. 
Skulle iaf ha bip test på idrotten idag men eftersom den är direkt efter lunch så känner jag att jag inte kommer klara det. Har med mig kläder iaf så får se :) efter skolan är det spinning/styrka dags igen och då ska jag inte äta nått innan så jag orkar haha. 



helgen

Heeejsan. Tänkte göra en liten update på vad som hänt sen sist:
Fredag
Var som sagt på bio, The Wolf of Wall Street, superbra som förväntat! 3 timmar lång dock. Va lite tråkigt att gå på bio utan godis/läsk men i vårt "avtal" så är popcorn okej så en popcorn och en bonaqua fick det bli som biogodis och det dög ganska bra ändå! 
Lördag
Klev upp vid 6 och åkte iväg mot Stockholm. Hade akryl nu så tränade lite på franskt och några fingrar på varandra. Slutade en timme tidigare så sprang till den tidigare bussen hem och hann precis, såå skönt. 
Söndag
Däckade vid 21 kvällen innan, vaknade 2 helt genomblöt och vaknade sen 4 igen och kände mig inte bra alls. Så vart ingen kurs den dagen vilket inte var så kul! Klarade första helgen utan godis iaf!
Måndag
Ny skolvecka, åkte till skolan även fast jag inte kände mig helt hundra men är mycket inför uf nu. Var också på ett spännande möte på em och efter det fixade jag mammas naglar! 
Tisdag
Sovmorgon till 10 idag, välbehövligt! Gick ut och åt lunch med Ida och Elin lite för att fira att det gått så bra med uf! Kyckling med färsk pasta blev det. Efter det hade vi första psykologi lektionen och vi hade ett experiment med ahlgrens bilar som jag deltog i (inte för sötsuget, bara experimentet!) så nu ska väll Peter fixa ett straff till mig haha. 


Har inga bilder men en dålig på dagens lunch iaf.

TGIF

Äntligen fredag! Blir dock ingen sovmorgon för mig den här helgen, ska till Stockholm på näst sista helgen på nagelskolan. Men de blir kul, skönt att jag snart är klar!
Är hos mamma nu för skulle ha en kund men det vart inget, vilket var lite synd. Ska hem till pappa nu iaf och ikväll blir det bio med Robin och några av hans kompisar. Ska se The Wolf of Wall Street och den verkar jättebra så ska bli roligt! Efter den blir det nog hem och sova direkt så jag orkar upp 6 imon. 

Går fortfarnde bra på utmaningen iaf, vart lite sugen när det fanns chokladbollar i kylskåpet och Jonathan satt och åt chips men stog emot så är nöjd över mig själv haha!
Trevlig helg!



naglar jag gjort på mamma






spinning/styrka

Kom precis hem från ett spinning/styrka pass! Jag och mamma har anmält oss till det genom kommun så idag var pass 1 av 14. Vi har gått på det förr och då har det varit lite halvdant men idag var det superbra! Jättebra instruktör och det vart ett riktigt jobbigt men roligt pass! Började med en halvtimme spinning och jag tog verkligen i så mycket jag kunna, vart faktist stolt över mig själv att jag inte gav upp så lätt. Sedan var det en halvtimme styrka, fokus på mage/rygg och det var superbra övningar vi körde som definitivt ger träningsvärk tills imon. Tyvärr var hon idag bara en vikarie men hoppas att ordinarie instruktör kommer kö på lika bra.
Tog en smoothie med mamma efter passet!
 
Snygga och svettiga.. :)

säg NEJ till godis, läsk, snacks och bakelser

Tänkte berätta om den här "utmaningen" jag skrev om tidigare. Det är alltså en tjej som heter Svart Karin Karlsson på Facebook som har lagt ut det här som ett event där (hon har haft fler utmaningar som plankan osv). Hon säger att 1 januari inte är bra att börja för att då har man inte riktigt förberett sig mentalt, vilket jag håller med om! Därför börjar vi idag, den 15de och ska köra till 15de april. Man väljer helt själv om man ska göra som henne och ta bort allt eller bara välja några saker. Jag, Robin, mamma och Peter har valt att köra tillsammans och vi ska ta bort allt. Jag känner mig jättetaggad och tycker det ska bli kul att göra det här tillsammans! Som jag sa till Robin igår, det skulle nog inte gå om bara en av oss gjorde det.. :)
Det jag tror kommer bli svårast för mig är nog läsken och snacksen. Godis och snacks har jag ju egentligen klarat mig ett år utan förut men då fick jag ju ändå socker från läsk och bakverk ibland så det kan nog ha varit en stor anledning till att jag klarade det, nu har jag inget "socker" alternativ alls. 
Men jag är ändå taggad och tror att det kommer gå superbra! 3 månader är inte så mycket ;) 
Hoppas någon mer läser det här och blir sugen på att själv vara med!



börjar igen!

Hejsan! Tänkte försöka mig på det här med att blogga igen.. Den enda anledningen är väl för att idag börjar godisutmaningen (berättar mer om den) och jag ska även försöka komma igång med träningen. Ska alltså skriva så mycket som möjligt om det för att ja, skriva av mig hur det går helt enkelt. Sen har jag ju börjat på en nagelutbildning som jag nästan är klar med så mycket naglar blir det också! Och självklart lite om min vardag. :) men kommer mest blogga för min egen skull så kanske inte uppdaterar hundra gånger om dagen och det kommer inte bli världens bästa bilder heller då jag nöjer mig med min telefonkamera. :) 
Men så det är välanledningarna till att jag börjar igen så hoppas jag att jag kan hålla i bloggen någorlunda samt träningen och utmaningen också såklart! 
Kraaaam