only miss the sun when it starts to snow


älskling fixar fooden

Jag och Robin är ensamma hemma hos honom så ikväll blir det ensammiddag. Robin står och lagar maten, pommes och lövbiff blir det! Mysmiddag med tända ljus och takida i bakgrunden. Senare kommer Emil så jag gissar att det blir spel och massa godis då med honom :)


tgif


varma hallon med glass

Köpte lite glass och hallon innan jag åkte till Robin som vi firar våran 8 månaders dag med <3


dinner

Har precis varit och ätit på Napoleon med pappa och Jacob, han åker utomlands imon så vi lyxade till det lite. Jag åt grekiskt fat, mycket gott. Innan det var jag och tränade funktionell styrka, tredje passet denna vecka! Känner mig väldigt duktig faktiskt. :)


no measure of time with you will be long enough, but we'll start with forever.

8 månader ♥

föreläsning

Igår var jag och hjälpte till på pappas föreläsning "från bitterhet till livsglädje". Han var så duktig och föreläsningen var jättebra!


mys

Åkte och tränade efter skolan med mamma, 30 min spinning plus 30 min styrka. Efter det köpte vi McDonalds sen kom Robin så bastade vi. Väldigt ok dag! Nu ligger jag och Robin och myser lite med Maia framför Sveriges mästerkock!


breakfast

Mannagrynsgröt med kanel och socker, standardfrulle när man har sovmorgon. Godaste gröten ju, den enda som jag tycker om.


workout

Så himla taggad på att börja träna. Vill få upp konditionen och få en plattare mage. Menar ej att jag är tjock utan vill bara bli mer vältränad. Man mår så himla mycket bättre när man tränar dessutom så nu ska jag ta tag i det här och inte ge upp! Fit for beach 2013 japp :)
 

Finaste Maia <3