I love you


the boys who...


18/11-11


Dagens


Spenderar kvällen med mina favoritkillar..


You don't care how it hurts, until you lose the one you wanted, cause you're taking her for granted


...

Har aldrig gråtit så mycket som jag gjort nu, fyhelvete va jobbigt allt blev


Jag tror aldrig att han kommer att fatta om du inte låter nerverna snacka

Avreagerar mig lite med denna låt på högsta volym i hörlurarna..


11/1-12

Hej hallååå bloggen. Gick upp typ halv sju idag för jag och Hanna skulle äta frukost på donken men hon hade inte sovit nå inatt så det blev inge. Så nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska bli kvart över för då kommer hon och hämtar mig så åker vi till skolaan. Inte sådär supertaggad, menmen. Hehe, hörs kanske senare puss

Söt bild från inatt när jag inte kunna sova.. haha


Nattinatti

Bästa pyjamasen och bästa täcket haha!


Dag 17 – Min favoritresa.

Veeeet att bloggningen har varit jättedålig och jag har inte gjort nån sån där daggrejjs på jättelänge, men nu när skolan börjar igen ska jag försöka bli lite bättre på det här haha..

Min favoriteresa är läääätt Thailand haha. Älskar klimatet, älskar landet, älskar människorna där och det var så skönt att åka iväg i tre veckor och bara slappna av. Mådde så otrooligt bra när vi va där.

Oduktig tjäääj

Värsta superfrukosten juu! Haha men iaf, är hemma från skolan idag, hade äckligaste morgonen, jättehemskt va de.. Typ svimkänsla hela tiden och spykänsla en gång och huvudvärk hela tiden haha. Men mår lite bättre nu iaf :)


no excuses, no lies

 

 


Världens finaste pojkvän, jag älskar dig!


baby you light up my world like nobody else


I brist på saker att göra...

Så spöar jag älskling i/på wordfeud eller va man säger haha. Men de e kul de åå


.


Jag har världens bästa pojkvän

Att en kommentar på en bild kan göra en på så mycket bättre humör, hihi love u


emo

Är på jäääättedåligt humör haha.. Trött och grinig på typ allt... Menmen, ska åka och fika med idis snart iaf, blir väll bättre då! Meningslöst inlägg, hörs


Trött like a baaaows

Ont i huvve har jag o, så nu lägger jag mig och drömmer om min kära! Gonatt

Haha ser ut som jag inte har sovit på 100 år..


Every second is a highlight


Don't go wasting your emotion, Lay all your love on me


Nattinatti


Nyårslöften


Nyårsafton

Började dagen i Sundsvall och åt hotellfrukost o sånt. Vid 11/12 åkte vi hem mot Sandviken igen. Stannade och handla och hämta Jonathan så va inte hemma förns efter fyra nångång trorja. Så så fort vi kom hem gick jag ner och bytte om och sminka mig och vid fem kom Tesa och Tomas och kusinerna hit och åt trerätters med oss. Sen typ åtta kom Hanna och hämta mig så åkte vi hem till henne för hon skulle äta. Efter de åkte vi till pappa och hämta lite grejer sen åkte vi till smassens och lämnade det till Filip haha. När vi äntligen hade hittat han så åkte vi till åshammar där det typ va fest. Träffade Patrik och några andra trevliga människor. Sen typ elva eller nått skjutsade vi Patrik till hammarby, gick jättebra haha.. Ne men åkte hem igen typ kvart i tolv så va hemma igen kvart över. Jättetrevlig kväll och de va jättetrevligt att umgås med Hanna igen!