.


WELCOME TO THE CLUB NOW, GONNA PUMP IT UP NOW, THIS IS AN EMERGENCY, MUSIC IS MY GALAXY!

spotify länk till låten häääär!


Haha, har typ värsta kvällsdampet och vill bara ställa mig upp i min säng o dansa till den där låten, haha cp, jovisst! Menmen, de ska jag inte göra, för nu ska jag sova! Inte ett dugg trött, men har känt mig hängig nästan hela dagen och snart åker vi ju till thailand så jag vill iiiinte bli sjuk. O sova brukar ju hjälpa? Hahah, njaa. Hahah dampinlägg! Gött mos mjaoou
Haha sär, men gonatt!


Ser drogad ut på bilden, men de e najs. Puss'n

GLAD ALLA ♥-ANS DAG!


skjorta och mössa gina jeanslegging vero moda.


Såhär har jag gått klädd idag! (ni ba, nähää?) Har dock inte haft mössan i skolan, men sen  jag kom hem iaf. Och bilderna är ännu sumpigare idag eftersom de va så mörkt när jag kom hem.. Menmen. Idag har jag först fikat hemma hos min mamma, treeevlans. Och nu har jag precis kommit hem till pappa och ska plugga till ett spanska omprov.. Bläh, men vi hörs senare! Puss ♥


SPÅISH


Va ett jääävla tjat från den där spåkulan om kärlek, vart
fan är den!?!?! Hahah

DAGENSSS.


tröjja bikbok jeans gina.

Heheh sumpiga bilder, igen. Men systemisen är hos mamma och de blir bara skit bilder med digitalkameran, tycker jag iaf. Haha, men dåliga bilder är ju bättre än inga bilder alls, right?! :D

SNÖSTORMMMMM..

Chacha bloggen! Hahah nerå, men hej..
Sitter i skolan nu, har ingen lektion förns tjugo i tio fick jag veta när jag kom hit.. Kuuuuul. Menmen, har ju tur som får sitta i datasalen iaf.. Eeeehehhe. Men aja, hejdå!


Haha bjuder på den vaaaa, 1 år gammal......

DAGENS YAAAOOO.


tröjja och jeans från gina.


Såhär har jag gått klädd idag! Enkelt o skönt. Sumpiga mobilbilder men det får duga! Och jag vet att min hand ser cp ut, haha, de gör den jämt när jag tar kort med mobilen? :o

MINA BÄSTA VÄNNER.

Mina bästa vänner är Ida Roos och Hanna Höglund. Känns jätte taskigt att inte säga Jennifer, för hon är också min bästa vän, men inte lika mycke som Ida och Hanna, haha fattar ni? Hoppas du inte blir lessen Jennifer!

Ida och jag har varit kompisar sen typ ettan? Vi har bråkat ganska många gånger, haha, men så får de va ibland! Tror inte att de har gått en enda dag utan att vi tjafsar med varandra om nånting, man kan nästan tro att vi är syskon för de är verkligen en såndär syskonkärlek, haha! Men jag älskar Ida jätte mycke och hon är bäst även fast hon är så jävla dryg ibland! Haha.

Hanna träffa jag för lite mer en två år sen. Träffade hon på en bandy match jag var på med Ida (dom kände varann). Så då gick vi runt lite med Hanna och Sanna och sen bestämde vi att vi skulle va nån dag efter! Jätte rooooooooligt D: Haha. Sen va vi nog inte så mycke mer, men sommaren innan sjuan (tror jag?) började jag och Hanna va igen, vilket jag är otroligt glad över. Hanna och jag har aldrig riktigt bråkat, vi är såhär att vi är i typ vecka heeeela tiden, sen tröttnar vi på varann (haha) i typ en vecka osv.. Men skulle aldrig kunna tröttna på Hanna helt, det är hon jag gör allt roligt med! D: Och jag älskar henne jätte mycke, puss påre D:

Hanna och jag för ett år sen.


Ida och jag för ett år sen. Pinsam bild, men de kan
man ju bjuda på, haha.


VART HUNGRIG NÄR JAG SÅG DEDÄR..


SOUNDS GOOD.


MINA SYSKON.

Jag har sammanlagt 5 syskon (6 om man räknar med hanna ;)).
Ett hel syskon, Jacob heter han. Han är 12 år och han fyller 13 2 augusti. Han och jag bråkar ganska ofta, haha, och jag vinner jämt! ;) Men han är endå den bästa lillebror man kan ha och jag älskar han hur mycke som helst. ♥

Sen har jag ett halvsyskon, Jonathan heter han. Han är typ.. snart ett år, haha. Han och jag har bara samma mamma. Jonathan är världens sötaste även fast han kan va så jävla dryg när han ska grina hela tiden, haha.  Men jag älskar han jätte mycke endå! ;)

Så har jag 3 låtsassyskon, vi har alltså inga gemensamma föräldrar (säger man så? fan va fult, haha) utan det är så att min pappa är tillsammans med deras mamma. Dom heter Emma, Ture och Noak och är 19,17 och 10 år. Bor med dom i västanbyn i ett rätt så litet hus (större nu som tur är iaf). I början när vi flytta dit fanns det nämligen bara 4 sovrum så Jacob fick dela med Noak och jag sov i vardagsrummet. Då vela man helt ärligt bara slå ihjäl varann och man va aldrig själv, asdrygt! Men nu har vi iaf. byggt ut så att jag och Jacob har ett varsit eget rum, vilket är jätte skönt! :)


Jacob


Jonathan


Mathias, Emma, Ture, pappa, Noak, Jacob, jag.
Bild från två (?) sommrar sen, första gången vi
träffa Emma faktiskt.

PRESENTATION AV MIG SJÄLV.

Tjenixen! Haha, Josefine heter jag, Amanda i andranamn, därav bloggnamnet. Är 14 år, snart 15, och bor i den lilla staden Sandviken (haha varför måste man jmt säga att Sandviken är litet när man pratar om de?) där jag trivs ganska bra! Självklart skulle jag vela bo i t.ex. Stockholm eller nån storstad, men Sandviken duger bra! Jag går på Söderskolan i 8an, och där trivs jag också bra, haha. Bor på två ställen i Sandviken, på det ena stället bor jag med min mamma, låtsaspappa, helbror och halvbror. Och på det andra med min pappa, låtsasmamma, helbror och 3 låtsassyskon plus en hund! Fullt hus på det andra stället alltså, haha. Självklart drygt ibland, men också roligt! Hmm, finns väll inget annat o säga i guess, men ni kommer ju få veta mer sen! :)


Mee!

kör på den här då!

kommer dock inte ta dom i ordning :)


Dag 1 - Presentation av mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina syskon. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Min kärlek.
Dag 6 – Min dag i detalj.
Dag 7 – Mina bästa vänner. 
Dag 8 – Mina passioner.
Dag 9 – En perfekt helg för mig. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig
Dag 11 – Mitt arbete.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Fula ovanor.
Dag 17 – Min favoritresa.
Dag 18 – Min bästa födelsedag.
Dag 19 – Något jag saknar.
Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
Dag 21 – Min önskelista. 
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Min skoltid. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Mina favoritskor. 
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med

IM BACK!

typ sämstaste/drygaste låten, men den passa ju in just nu! ;)OMG ASSÅ SHIIIIIIIIIT JAG SKA BÖRJA BLOGGA IGEN ;O;O;O;O;O

haha nerå. men jo, hade tänkt o försökt börja blogga igen, har ju dock typ inget o skriva om? men de skiter man väll i :D!

LOVE ME LOVE ME


Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
Kiss me, Kiss me
Say that you miss me
Tell me what I wanna hear
Tell me you love me. ♥