fitspo

Idag blir det ett pass på gymmet, ska bli superskönt. Sedan blir det nog en sallad till lunch! 
Jag har satt mitt mål nu och jag ska klara av det till sommaren. För att göra det ska jag satsa på två gym pass + ett spinning/styrka pass i veckan. Maten tänker jag inte ändra något speciellt på, försöka låta bli godis och skräpmat på vardagar bara. Bara man tror på sig själv så klarar man allt man vill! 

vita jeans

Känner att det är ett måste till våren.. Hur snyggt som helst om man matchar det rätt!
Bilder från we ♥ it
 

fredagsnöje

Myspys framför bästa serien!


yesterday

Igår slutade både jag och Robin tidigt så vi åkte hem och gjorde oss i ordning lite sen vid tre åkte vi till Gävle. Gick runt där och titta lite innan vi gick och köade till church street. Va ganska mycket folk när vi kom dit men vi hade tur och fick ett bord direkt. 17.40 fick vi maten och 18.35 skulle bion börja så vi kände oss ganska stressade haha. Prick sex hade vi ätit klart och gick därifrån, alltså hade vi kunnat ätit mycket långsammare.. Men det gjorde inte så mycket för då fick man ju iaf lite tid att smälta maten så man orkade godis ;) Bion vi var på va nya die hard, den va super bra! Pappa kom och hämtade oss sen och när vi kom hem tog vi en dusch sen tittade vi på ett avsnitt av SOA.
Hade en sån underbar alla hjärtans dag med min älskling, jag är så lycklig med honom!


alla hjärtans dag present


sushi

Köpte med mat till mig och Robin efter jag hade vart på gymmet så nu blir det lunchdejt!


gym

Är ledig idag så har åkt till badhuset för ett gympass! Efter det ska jag till pappas jobb och hämta pengar sen gå och köpa busskort. Sen tänkte jag köpa med mig nå lunch hem, är jättesugen på att testa sushi igen så det blir det nog. :)


frukost


kärlek

2 timmar sen Robin gick hem och jag håller redan på att sakna ihjäl mig. Vill bara vara nära varenda minut av dagen. Det är så jobbigt att inte kunna det när man dör av saknad så fort han går utanför dörren.

Min fina prins


nagelfix

Har precis klippt till + filat naglarna lite så nu ska jag smörja in nagelbanden med en nagelbandskräm som jag fick i min glossybox och måla på ett enkelt glitterlack från depend!


victoria's secret


quote


min prins

Min bästavän, pojkvän och andra halva. Går inte att förklara hur mycket jag älskar honom. Han är verkligen det bästa som någonsin hänt mig och han gör mig så otroligt lycklig.

Med dig vill jag vara förevigt <3


2 nya favvosar