1 vecka

Då var det onsdag och en vecka är nu avklarad på utmaningen! Åt ju som sagt 5 bilar igår på skoluppgiften men annars har jag hållt mig och det har gått förvånansvärt bra. Har inte haft nå enorma sötsuget, mest att jag är sugen på saker på eftermiddagen tex. men det har nästan aldrig varit godis/läsk mm. Jag är jättenöjd hittills och är redo för att gå in på vecka 2! Tror att den kan bli tuffare men det ska gå bra ändå. 
Efter min "sjukdag" i söndags så får jag jätteont i magen och känner mig konstig i huvudet typ efter varje gång jag äter. Så kan ju inte säga att jag mår så mycket bättre utan godis ;) Nej då tror inte att det har med det att göra men går det inte över snart måste jag åka och kolla upp det. Det håller i sig i typ en timme efter jag har ätit så man är ju inte så sugen på att åka till skolan på mornarna eftersom jag blir så dålig, men vet ju att det går över. 
Skulle iaf ha bip test på idrotten idag men eftersom den är direkt efter lunch så känner jag att jag inte kommer klara det. Har med mig kläder iaf så får se :) efter skolan är det spinning/styrka dags igen och då ska jag inte äta nått innan så jag orkar haha. 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: