äääntligen!

Äntligen så har jag fått en dator!! Så himla skönt. Vi får ju en i skolan som vi sen får när vi går ut, vilket är jättebra. Jag är så himla nöjd!! Haha nördiga jag men jag har verkligen saknat en dator, man kan få så mycket inspiration osv ute på nätet, visst jag kan ju gå ut på nätet med min telefon men det blir inte samma sak.
Men en sammanfattning av vad som hänt när jag inte har bloggat (mest för mig själv när jag sitter och läser gamla inlägg om några år eller nått) 
 
Jag har träffat världens bästa pojkvän, Robin, som jag älskar mest i världen och har umgåtts med ungefär varje dag sen vi träffades.
Jag har gått ut nian, umgick med klassen hemma hos mig efteråt och grillade osv.
Jag hade körtelfeber i ungefär 3 veckor på sommarlovet, vilket var den värsta sjukdomen jag någonsin haft. Hade feber, rätt så hög på kvällarna, hade väldigt ont i halsen, va allmänt trött och seg. Hade även urinvägsinfektion samtidigt och jag fick nå speciella tabletter mot det (man kan inte ta vanlig pencillin när man har körtelfeber) som gjorde att jag inte fick behålla någon mat. Så just då när jag dessutom spydde (som om inte allt de andra va nog) så var inte livet så kul kanske haha.
Jag har firat midsommar tillsammans med Robin. Vi grillade och bara umgicks.
Jag har varit till Furuvik och tittat på Takida med Robin och hans mamma och pappa.
Jag har campat en natt ute i skogen med Robin, pappa, Susanne, Jacob, Noak, Britt-marie och Tova och Lisa. Hade 4 tält och vi fiskade och grillade och sånt. Alla förutom jag och Robin tältade 2 nätter och paddlade dagen innan jag och Robin kom, men vi stannade hemma då för Robin hade golfkurs och jag kände mig inte helt hundra efter körtelfebern.
Jag har åkt till Göteborg med Robin och hans familj. Vi var där 3 dagar och två nätter. Gick på universeum när vi kom dit, Liseberg hela dagen efter sen åkte vi till Ullared sista dagen! Åkte alltså massa karuseller, höll på dö när Robin skrek i en karusell, va hur roligt som helst haha fast de kanske inte låter så roligt dock. Shoppade lite, dock inte så mycket, på Ullared. Robins syster Matilda shoppade supermycket dock :)
Jag har varit en vecka i Turkiet med mamma familjen! Va superskönt och härligt. Vi gjorde inget speciellt, låg vid poolen och badade och solade vilket va jätteskönt. Åkte även in till stan en dag och då tatuerade jag mig!! Det roligaste den veckan var ju dock när en unge hade bajsat i barnpoolen. ;)
Jag har börjat i ettan! Går på bessemer på ekonomiprogrammet vilket verkar jättebra. Va jobbigt i början då jag inte kände någon men nu går det jättebra!  
Jag har fyllt 16 år!
 
 
 

Postat av: Mamma Mia

Hihi, ja veckans höjdpunkt var verkligen Kod Brun. :)

2012-08-30 @ 19:36:53
URL: http://miasnya.blogg.se
Postat av: Anonym

Tack för informationen och inlägget, har saknat att du inte fyllt på, så att säga.

2012-08-30 @ 20:09:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: