lunch

Holaaa. Slutade efter första lektionen idag så gick till gymmet så fort det öppnade. Körde bara 35 min för det var verkligen överfullt där inne så istället för att behöva stå still och vänta på maskiner så åkte jag hem, får köra hårdare på fredag! Stannade på Ica på vägen hem och tänkte köpa sallad men det kändes så tråkigt så köpte ett kycklingspett också plockade jag lite vanlig sallad och potatissallad från salladsbufén. Supergott så ska äta det nuu!


friday

Holaaa. Äntligen helg! Startade fredagen med McDonalds frukost med Hanna för att fira hennes födelsedag lite, hon fyller nämligen 17 år idag! När vi hade ätit klart åkte vi till hennes skola för att hon skulle klippa mig, vart suuperbra. När vi var klara så tog jag bussen hem, trodde jag skulle hinna hem till min sista lektion men det gjorde jag icke (hade fått ledigt idag så det var endå lugnt). Så när jag kom hem ringde jag mamma och frågade om hon vela luncha vilket hon vela, så det vart sushilunch idag! Mycket gott. Efter vi hade ätit kollade vi lite på stan och sen åkte jag hem till pappa. Va hemma en kortis bara innan jag övningskörde med pappa till badhuset där det vart ett gympass. Var jättekul att gymma med pappa eftersom jag inte kan så mycket på gymmet så han fick lära mig massa övningar! :) Efter en timme och en kvart övningskörde jag hem igen och tog en snabbdusch. Gick sedan hem till Robin och vi mös ner oss framför Röjar Ralf som var superbra! Blir hos Robin resten av kvällen och ska mysa lite extra nu när vi inte har sovit tillsammans sen i lörsdags. :)

Har alltså haft en superbra början på helgen! :)


mellispellis

Sitter just nu och äter detta goda (haha hej matblogg) plus två ägg. Lätt godaste på länge. Seriöst helt SJUKT va gott de va! Värsta mästerkocken juu. Ska åka och jobba om en timme iaf, sen kanske jag och Robin skulle äta pizza haha, hoppaaas. Menmen, skriver läjter


frullerullelulle

Sitter just nu och äter denna tråkiga frukost, eller den va faktiskt helt okej ändå, ena mackan (överdelen) va jätteäcklig men sen vart det gott. Har även gjort morgonövningarna, gick mycket bättre idag, tror det beror på att jag gick upp och drack ett glas vatten före. Kvällsövningarna på dag 3 och 4 är superkul ju! Morgonövningarna är dock ganska boring haha menmen :)
Ska åka till skolan om en halvtimme, har kort dag så det är skönt! När jag slutar ska jag nog åka hem, äta lite mellis sen åka och jobba! Så det blir trevlans de. Men nu ska jag plugga lite extra på spanskaglosorna!


slutat

Slutade för typ 20 min sen så nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att hon ska sluta så vi kan åka iväg till badhuset och träna! Ska bli väldans skönt, dock så är det ett lättpass och jag tycker inte att det ger så mycket nå mer. Spinningen är ganska jobbig men styrkan känner jag typ inget av. Men får köra mer med hantlar idag så ger det nog lite mer. :)


mhmm

Alltså denna outfit i sommar, med andra skor dock. Längtar så mycket tills man kan gå klädd såhär!

good morning

God morgon! Sitter just nu och äter en frukost som består av mannagrynsgröt, en banan och ett glas vatten. Ska ta bussen till skolan om en timme och har bara tandborstning och kanske plattning av håret kvar, så det är skönt! Älskar att ha mycket tid på morgonen så man kan sitta och äta frukost i lugn och ro.
Har även gjort morgonövningarna som idag var 10*3 squats och 10*3 situps för mig. Va faktiskt ganska jobbigt att göra det första man gjorde på morgonen haha men annars gick det bra!
 
bild från we ♥ it

time to sleep

Ska snart släppa telefonen och sova, imorgon blir det skola! Börjar 10.10 så det är skönt. Efter skolan blir det spinning/styrka passet med mamma!
Gjorde kvällsutmaningen på eftermiddagen idag eftersom jag märkte igår att det var ganska drygt att göra situps och squats när man är trött haha. Så nu kommer jag köra morgonövningarna innan skolan och kvällsövningarna när jag kommer hem från skolan.
Men nu är det sov dags! Nattinatti <3


det bästa med att vara sjuk

Mjukiskläder och håret i en slarvig bulle!


sjuk

Somnade igår med lite huvudvärk men tänkte att det borde ju gå över efter jag har sovit, men det gjorde det ju inte. Vaknade imorse och hade ännu ondare, så ont så jag tog en Ipren haha och då är det illa (kan inte svälja tabletter så försöker jämt att undvika att behöva ta sånna). Försökte somna om ett tag men när jag väl har vaknat så är det omöjligt att somna om. Så nu har jag fixat lite frysta hallon och kiwi och ska lägga mig med det i sängen och ska titta på hotell transylvanien. :) Passade även på att göra dagens morgonövning på utmaningen när huvudvärken hade börjat försvinna lite pga iprenen!


mitt <3

De är så tråkigt nu när han är på praktik, känns som vi träffas och pratar så lite då haha.. Saknar honom så mycket nu, och det är bara efter första dagen han är på praktik..


tips

Idag när jag kollade runt på lite olika bloggar om träningstips så hittade jag en tjejs blogg där hon hade lagt ut en squats och situpsutmaning. Den är på en månad och man gör övningarna 5 dagar i veckan. Efter ett tag ska man göra hundra stycken om dagen. Jag tyckte att det kändes som en ganska rolig utmaning och började med den idag! Eftersom det är 5 dagar i veckan så missar man ju inget om man börjar imorgon eller på onsdag. Så nu ska jag köra det här och försöka köra 2 gympass plus spinning/styrka passet per vecka! Sjukt taggad faktiskt så nu hoppas jag att det håller i sig!
 
Läs mer om utmaningen här !
 

gym

Precis vart på gymmet, sitter på bussen hem nu. Vart 10 min på crosstrainern (som jag hatar men löpbanden var upptagna) sen arm övningar och mag övningar sen avslutade jag på löpbandet. Väldigt nöjd faktiskt! Nu ska jag hem och duscha och äta mellis och vänta på att Robin kommer hem från praktiken.


sovmorgon

Har sovmorgon till 10 idag så börjar dagen på bästa sätt, med en god frukost! Jämt när jag äter sånna här frukostar så blir jag träningssugen, så efter skolan blir det nog ett gympass. Har inte riktigt kommit igång med träningen sen sportlovet så det ska bli skönt att börja igen.


one ticket to paradise, please

Vill skaffa jobb, vill sluta skolan, vill utomlands, vill upptäcka världen, vill ha massa pengar som jag kan göra massa roligt för, vill flytta hem ifrån.
Trodde jag aldrig skulle säga det här men jag vill bort från Sandviken, sluta skolan och skaffa en liten lägenhet någonstans och sen åka och resa en massa sen åka hem och jobba på något roligt ställe ett tag för att sen resa till ett annat ställe.