like a fool, i've trusted you, still i'm hopelessly in love


sioagjipasjgsam

Känns grymt kul att de är 29 plus ute och jag måste sitta inne med 3 nördar som spelar tvspel, fyfan va sur jag blir.. Meen de kommer ju bli kul o sitta vid datorn hela kvällen :PPpppPPPp.. Faaaaaast..
arkivis. orkar inte leta på nån annan, pusss

bröllop

Hola amigos y enemigos. Haha ful jag är..
Meeen idag är de bröllop, ska till frissan snart o fixa håret, kulkul. Sen måste jag va inne hela dagen för att min pappa ska ha de kul o sova på hotell :PPPpppPPPpp Så nu är jag på jättebra humör, faast.. :) Jorå, men ja. Hejdå. haha
från mammas bröllooop

världens bästa

hatar att se dig ledsen, du förtjänar så mycket bättre, älskar dig bääästis

.


tattooooooo

Jag vill tatuera mig!!!!!! Typ sådär som bilden här fast de ska stå nått med mamma också, kanske inte just sådär, men de skulle va fint o skriva nått där, så skulle jag vilja ha nått som symboliserar mamma och pappa. Meeeen kommer aldrig få, eller mamma? :):):)

wallaalalalala

Random rubrik tjenaa.
Orkar inte blogga, tappa lusten. Har endå inge kul o skriva om o de är typ inga som läser, kanske kommer nått inlägg lite då och då. Haha, puss
hehe grym bild, har lagt ut den förut, meeen who cares

.

Heeeeeej. Har vart borta i skogen, kom hem nyss. Tältade och fiska, de sög. Hehe nerå, va väll helt ok.. Dock inget jag vill göra om.. :) Meeen vela bara berätta att jag lever, o nu ska jag gå o duscha, pusshej!

love is blind and that i knew when my heart was blinded by you



bestääälld

hehe löööövely!

äckel interneeet

Internet helvete har inte funkat på hela dagen, därav den dooliga uppdateringen. Blir så ledsen, varför kan de inte bara funka? :''''( Aja, har tittat på Harry Potter hela dagen, kul liv osv. 4an e bäst hitills, bara fatt Robert Pattinson är med i den :) Haha nerå, men den är bäst av dom fyra första iaf, just so you knooow.
Nuuuu ska jag ropa på pappa o säga åt han o komma hit o döda en sån där äcklig stor mygg liknande grej som har flygit in på mitt rum, haha usch.. Jaja, hörs kanske senare, pusshej!

Ful... faaaaaast ne, så gullig <333333

gårdagens

Tshirt - Lindex, jeans H&M, korsörhängen, fått av mamma

Nääämen hejsan! De där skulle egentligen upp igår, meeeen internet funkade inte när jag kom hem.. Menmen, igår efter jag hade ätit så gick jag och mötte upp Hannaaa. Sen åkte vi bil med Fredrik och Kim :) Vi åkte till gävle och drack lyxshake <33333 Heheh lööövely. Sen när jag kom hem tittade jag lite på tarzan, lööövely de mä :) Haha, nu ska jag gå och duscha, hörshäj!

daaaddi

Är hos pappa nu. Internet här suger. Gör så att jag vill gråta. Men who cares. Nu, facebook. Hörshej brooooos <3
Söt :PPppPPppPp

and i'd give up forever to touch you

Nämen hejsaaaaan. Har inte suttit vid datorn nånting idag, därav den dooliga uppdateringen, hehe, but who cares? Iaf, kom typ nyss hem från årsunda, trevlanstrevlans. Idag har jag inte gjort något speciellt, gjorde ett armband hos tesa, haha, vart asfult. O nu borde jag egentligen packa, för jag ska åka till min pappa idag, o de ska ju bli kul, typ. Haha aja, skriver sen nångång, puss hej!
Min pappa i bakgrunden :)
hahahahha fyfan va random

orka rubrikeeer

Hejohopp. Just nu befinner jag mig hos min moster i min kusins gamla rum på en stor luftmadrass, hihi myyys. Kom hit vid typ tolv, sen dess har jag bara legat i soffan med min moster och inte gjort nånting speciellt, haha :) Har ju som sagt vart med Ante idag, o de va ju trevligt! Inte fatt vi gjorde något speciellt, haha, men endå. Nu ska jag titta bloglovin och facebook, sen ska jag titta på otecknade peter pan, haha :D Så otrooooligt bra, dock inte bättre än tarzan.. Haha, ska titta på den så fort jag kommer hem, typ :)
 Meeen nu ska jag inte skriva nå mer, puss gonatt! :)

Tänker inte gå igenom deras dator för att hitta en bild
så de fick bli en arkivis

årsundaaaaaaaaaa

Heeeejhej. Just nu är jag i årsunda hos ante boström :PPPP vi har inget o gö men de e ju kul.. :) Han är dum. Meeeeeeeeen tänkte bara visa att jag levde, pusshej :)

you'll be in my heart from this day on, now and forever more

Godmorgooon :) Idag är det lördag, o de är ju trevlans. Idag är de kalas för Peter som fyllde 30 i måndags, grattis till han. Så då ska jag fira han en liten stund sen ska jag va med idis! Vet dock inte vad vi ska göra, hehe, men de blir säker kulkulkul.
Nu måste jag städa, men vi hörs senare! Puss

ååååååh ♥

ALLA MÅSTE LYSSNA PÅ LÅTEEEEEN!!! KLICKA HÄÄR!
älskar tarzan <33333 så nu ska jag titta på den ist för att sova, hihi :)

someone like you

Hehe, tittade på två tredjedelar av första harry potter, sen tröttna jag.. Haha, får forsätta titta imon. Har ingen aning om varför jag är vaken just nu, eller varför jag ens bloggar, förmodligen endå ingen som kommer läsa nu..
Men aja, puss gonatt!

nu har jag något att göra inatt :)))))


nyyytt

Gryyymt skön tröja, JC 299 kr
Jeans, H&M 199 kr
Örhängen, JC 59 kr
Heheh, de jag köpte i gävle, intressant vaaa? :)

you're the closest to heaven that I'll ever be

random bild

lite random bilder från my phooone, may to july

8 maj, pappa fyllde år och jag umgicks med mina "status-kompisar" alltså, amanda, jesper, alex, edvin och jocke. umgås inte med nån av dom idag, eller jo, jag och alex brukar prata med varann iaf, haha, saknar det!
17 maj, skrev med cleverbot på so'n, haha, frågade vad jag skulle skriva om, vi hade fritt arbete eller något sånt, och han svara pizza. Sen sa han att mitt namn va hemskt..
17 maj, skulle skriva om hundar på svenskan, tror jag skrev att dom va gulliga, sen resten av lektionerna satt jag och leta hundbilder och skrev med cleverbot. Den här gulliga hunden fick bli min bakgrundsbild och jag vart alltid lika glad när jag tog den där datorn och såg hunden, haha, jättesöt ju!
19 maj tror jag, vet inte om datumen stämmer, haha.. Men iaf, Robin och Jesper, va med dom typ hela tiden i maj, iaf med Jesper. Antar att vi stog utanför Jesper och försökte komma på nått att göra, haha.
20 maj, jag och Hanna tog epan till valbo, gick in på nån affär och köpte mazariner och mer, haha, sen åkte vi till nån random lekplats och åt upp det, haha :)
23 maj, haha, mitt och Hannas aaasgrymma bildarbete. Gick runt och lura folk att vi skulle göra en hemsida och därför behövde vi pengar, samlade ihop typ 70 kr tror jag. :)
27 maj, Ida och hennes retard banan ben..
30 maj, jag och Hanna pratade liiiite under en lektion, Robert fick damp på oss och särade på våra bord, haha..
8 juni, skolavslutning! hihihi världens finaste klänning, från thailand :)
13 juni, första dagen på konfirmationslägret. Vi tyckte de va så hemskt så vi tänkte rymma.. Haha
21 juni, när vi kom hem från lägret skulle vi spendera en vecka till i kyrkan, typ såhär kul hade jag då, haha
21 juni, va med Robin typ hela tiden, och en dag fick jag måla hans tumnaglar, ena svart och på den andra vart de sverige flaggan. Haha, hade han inte sagt nått hade jag målat den gul med ett blått kors, hehe..
22 juni, knäppte konfirmationskort.
24 juni, midsommar, jag och Hanna åkte ut till årsunda och umgicks med bland annat Robin och Ante, så träffa jag Axel några gånger också, haha men vi hade trevligt..
26 juni, fick denna otroligt snygga moppe i konfirmationspresent, första turen gick självklart till donken med Hanna, haha
3 juli, va jättedåligt väder, men Robin vela bada, så han jag och Jacob åkte till högbo, Robin hoppa i från bryggan, Jacob gick repet och jag titta på, haha.
6 juli, åkte båt med Robin och Adam
7 juli, jag och Hanna tog moppen till ica, köpte chips, choklad och cola, sen åkte vi till hedåsen och satt oss på bryggan, verry trevligt :)
12 juli, åkte bort i en vecka till en massa olika ställen, bland annat göteborg, o där va vi på liseberg. Jag och Peter åkte atmosfear, euoropas högsta frittfall, he he he
20 juli, jag och idis åkte till gävle och titta på harry potter (huuuuuuur bra som helst!!), shoppade och sen gick i runt på sommarkväll, såg the moniker och e-type, haha

HAHHAHAHA, jag döööör, va ful jag är

kommer ångra mig att jag lägger ut den här bilden, hhahahaha

can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars, i could really use a wish right now.



the leaves may fall, but the trees stay tall, this is a bump in the road

Tjalol. Va nyss ute o gick en timme o igår cyklade jag o mamma 1,6 mil.. Förstår inte va de har blivit för fel på mig, hehehe. Men de e nice. Nu ska jag vänta på att nån ska fixa varmvatten så jag kan duscha, sen ska jag titta om ida har tid för mig, hehe. Kycklingsalsa ikväll btw, huuuur gott? :):):)

Hihihihih söt bild på mig och idis från i onsdags, va
i gävle o titta på harry potter sen sommarkvällgrejsen,
de va trevlans dä!

HAHAHAHHAHAHAH, hittade dom här bilderna på datorn nyss..

haha ida ditt retard, dryg du är ;)

har en crush på barney stinson. true story


HEMMA!!!

Äntliiiiiiiiiiigen! Haha, semestern har vart jättebra, men, borta bra men hemma bäst!
Har varit i göteborg, tylösand, öland, söderköping och stockholm, treeevlans. Så otroligt skönt o va hemma och kunna gå ner i grottan och stänga in sig på rummet igen, haha, guldvärt.
Haha, jag och nonis typ klockan 8 imorse, myyys.

GÖTEBORG

TJAAAAALOL. bloggar endast för att jag är en sån bra vän, bara så ni vet liksoooom.. hehe, iaf, sitter just nu på ett hotellrum i göteborg, rätt så nice faktiskt :) va på lek och bus landet tidigare idag, de va också rätt så nice, va bäst på lazergame fast mitt lag förlora endå.. inte mitt fel dock :) he he he
nu ska jag skriva lite med råbban som jag saknar jätte mycke redan, haha, puss häj o gonatt allihopaaaa <3
random bild bara för att liksom, hihihihihihihihih

:)


YESTERDAY WAS HELL BUT, TODAY I'M FINE WITHOUT YOU.

jag e rätt så cool endå, eeehehhe